Arjen Modderman

Arjen Modderman

Arjen heeft ca. 20 jaar ervaring opgedaan in verschillende disciplines. Hij heeft een hands on aanpak als projectmanager bij de realisatie van projecten. Proactief zijn, doorpakken en in oplossingen denken, dat is zijn devies. Als accountmanager is Arjen 15 jaar actief in de arbeidsbemiddeling binnen technische georiënteerde sectoren. Zijn specialisme daarbinnen; het inhouse bij klanten rekruteren van technisch specialisten en corporate staffuncties. Daarbij verzorgt hij de optimalisatie van het recruitmentproces in samenwerking met HR en de hiring managers.

Contact Arjen Modderman via:

Bel me terug

Arjen Modderman beheert onderstaande vacatures

Are you looking for a challenging and rewarding career in the circular economy? Do you have a passion for realisation innovative solutions for waste management and renewable energy? If so, you might be the perfect fit fo... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.